Ζήτω!

Μετά από χρόνια αλλαγών, μετά από μήνες σκέψεων, μετά από μια μακρά περίοδο εσωτερικής διαμάχης, είμαι εδώ!

Με όλο τον ενθουσιασμό μου, όλες μου τις εμπειρίες μέχρι τώρα, όλη μου την επιθυμία για εξερεύνηση, όλη μου την καρδιά να μοιραστώ και πάνω από όλα με το όραμά μου για τον κόσμο : Ένας θαυμαστός κόσμος όπου εμείς, οι άνθρωποι, υπηρετούμε και απολαμβάνουμε τη Ζωή όπως δημιουργηθήκαμε για να το κάνουμε, σε αρμονία με το μέσα μας και το έξω μας!

Ήταν μεγάλη διαδρομή και όμως νιώθω ότι είμαι ακόμα στην αρχή...

Μερικά χρόνια πριν, μια μεγάλη απώλεια ταρακούνησε ολόκληρη την κοσμοθεωρία μου και με άφησε να αναρωτιέμαι αν ζούσα τη ζωή που πραγματικά ήθελα. Η ζωή μου τότε ήταν γεμάτη από ευλογίες: συντροφική σχέση, εργασία, φίλοι, ταξίδια, όλα έμοιαζαν ονειρικά. Αλλά η απώλεια μου έδειξε κάτι αποκαλυπτικό, όπως το μετέφρασε το τεχνικό μου υπόβαθρο: Στη δικιά μου εξίσωση για πληρότητα, έλειπε ένας παράγοντας. Και αυτός ο παράγοντας ήταν η ψυχή μου... Είχα χτίσει και οργανώσει μια πανέμορφη ζωή, αλλά μόνο όπως είχα μάθει ότι θα έπρεπε να είναι. Δεν ήξερα ότι χωρίς να παρακολουθώ τι επιθυμούσε η ψυχή μου, θα υπήρχε πάντα μέσα μου ένα μέρος που θα διψούσε για προσοχή. Και εκείνη την εποχή η αλήθεια μου ήταν ότι οτιδήποτε είχα ήταν για μένα η βάση για να ξεκινήσω να εξερευνώ πιο βαθιά. Να εξερευνώ τον εαυτό μου, να εξερευνώ τον κόσμο, να εξερευνώ το θαύμα ολόκληρης της δημιουργίας. Συνειδητοποιήσα επίσης ότι, σχεδόν ειρωνικά, μαζί με την τεράστια ανάγκη μου για αναγνώριση, υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι μέσα μου που δεν έδινε δεκάρα για το τι έλεγε ο κόσμος. Οπότε δεν υπήρχε επιστροφή...

Σήμερα η ζωή μου είναι ακόμα ονειρική - για μένα τουλάχιστον! Συντροφική σχέση, εργασία, φίλοι, ταξίδια γεμίζουν την καρδιά μου με ευγνωμοσύνη και χαρά. Και ναι, όλα αυτά έχουν αλλάξει δραστικά. Μέσα από πάνω και κάτω, μέσα από πόνο, στεναχώρια, απογοήτευση και θυμό αλλά και μέσα από ανακούφιση, κατανόηση, αγάπη και γαλήνη, μέσα από την ίδια τη Ζωή που συνεχίσει να ξεδιπλώνεται και να με εκπλήσσει με τη μαγεία της κάθε μέρα. 

Έχετε ποτέ σταματήσει για μια στιγμή, να πάρετε μία βαθιά αναπνοή και να αισθανθείτε πόσο χαρούμενη μπορεί να είναι η ύπαρξή μας; 'Εχοντας αγγίξει, έστω σε μια γωνίτσα, αυτή τη χαρά, προσκαλώ όποιον μοιράζεται τη διάθεση για εξερεύνηση να συνδεθεί! Υπάρχουν τόσες εμπειρίες να ανταλλάξουμε, τόσες ιδέες να εξελίξουμε, τόσα συναισθήματα να αγκαλιάσουμε!

Ας ξεκινήσουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας