Ξύπνησα το πρωί και πήρα μια βαθιά αναπνοή. Ευλογία..

Να είμαι ζωντανή, να ξεκινάω μια καινούρια μέρα, να έχω ολόκληρο τον κόσμο να ανακαλύψω.

Ξύπνησα και είδα τις αχτίδες του ήλιου να διεισδύουν παιχνιδιάρικα από τη μπαλκονόπορτα. Άκουσα κάτι πουλάκια να συζητούν, μερικά αυτοκίνητα να περνούν, τον γείτονα να ετοιμάζει κάτι στην κουζίνα. Μύρισα το σπίτι μου, αυτή την οικεία, μυρωδιά ασφάλειας, και θυμήθηκα τη γεύση από τα ντοματίνια της αδερφής μου που έτρωγα χτες με τις χούφτες, μικρές μπαλίτσες – εκρήξεις γεύσης. Γύρισα και αγκάλιασα τον σύντροφό μου, ένιωσα την απαλότητα του δέρματός του, πλημμύρησα αγάπη. Ευλογία..

Να είναι όλες οι αισθήσεις μου εδώ, να μου μεταδίδουν ασταμάτητα πληροφορίες, να με προσκαλούν να βρω καινούρια ερεθίσματα.

Ξύπνησα και ένιωσα τα πόδια μου, τα ευχαρίστησα για όλες τις φορές που με πήγαν  μπροστά, όσο κουρασμένα και αν ήταν. Ένιωσα τον κορμό μου και τον ευχαρίστησα για όλες τις στιγμές που με στηρίζει, που στέκεται ακλόνητος σε όλες τις φουρτούνες, για όλα τα όργανά μου που συνεργάζονται με απίστευτη μαεστρία για να είμαι καθημερινά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ένιωσα τα χέρια μου και τα ευχαρίστησα για όλα όσα έχουν προσφέρει, στον εαυτό μου και στη ζωή, για τη δύναμή τους να κουβαλούν όσα τα φορτώνω, για την ικανότητά τους να δημιουργούν μικρά και μεγάλα θαύματα. Ένιωσα το μυαλό μου να συνεχίζει ακούραστο να επεξεργάζεται δεδομένα και το ευχαρίστησα για την ανάλυση, την οργάνωση, τη φαντασία, το συναίσθημα, τους αμέτρητους συνδυασμούς και δυνατότητες. Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά και την ευχαρίστησα που αντέχει, που τολμά να προχωρά ακόμα και όταν πληγώνεται και που κάποιες ανεκτίμητες στιγμές είναι έτοιμη να σκάσει από ευτυχία. Ένιωσα την έκτη αίσθησή μου να μου υπενθυμίζει ότι συνδέομαι με τα πάντα, ότι δεν είμαι ποτέ μόνη, ότι είμαι κομμάτι της Δημιουργίας, ακόμα και όταν το ξεχνώ. Ευλογία.. 

Να βρίσκομαι στο εδώ και στο τώρα, ολόκληρη, πλήρης, έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Ξύπνησα και συνειδητοποίησα πόσες ευλογίες ήταν κρυμμένες πίσω από τις πρώτες μου σκέψεις. Αναπνοή, ήλιος, σπίτι, οικογένεια, τροφή, ασφάλεια, αγάπη. Σώμα, μυαλό, καρδιά, πνεύμα. Συνείδηση, ευγνωμοσύνη, δημιουργία, εξέλιξη, Ζωή. 

Και έτσι, ευλογημένη, σηκώθηκα να μοιραστώ τις ευλογίες μου με τον κόσμο!

Αφήστε ένα σχόλιο