Συνεδρίες

Ατομικά, με τον/τη σύντροφο ή σε μικρές ομάδες, επιλέξτε τον τρόπο εργασίας που σας ταιριάζει και απολαύστε!

BnJ_office1

Γενικό πλαίσιο

Το Breath ‘n’ Joy παρέχει ατομικές συνεδρίες, συνεδρίες ζευγαριών και συνεδρίες μικρών ομάδων (3—4 ατόμων), τόσο δια ζώσης στο χώρο του, όσο και διαδικτυακά, στα ελληνικά ή τα αγγλικά και σε τρεις διαφορετικούς τύπους:

Εξερεύνηση (60')  -  Ενδυνάμωση (100')  -  Εξάπλωση (150')

Πριν από κάθε συνεργασία γίνεται μια συνάντηση γνωριμίας για διερεύνηση αναγκών, επεξήγηση του τρόπου εργασίας και συνδιαμόρφωση του πλαισίου συναντήσεων.

Θεμέλιος λίθος των συνεδριών είναι η θέληση του ατόμου για αυτοφροντίδα και αύξηση της επίγνωσής του σε σχέση με την αναπνοή του, τη ζωή του και τις δυνατότητές του. Προς αυτή την κατεύθυνση προσφέρεται μια ποικιλία εργαλείων όπως αναπνευστικές ασκήσεις, τεχνικές οραματισμού και διαλογισμού, rebirthing breathwork, μέθοδοι ενεργειακού καθαρισμού και εξισορρόπησης, στοιχεία νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), συμβουλευτική διαβίωσης (life coaching), κ.α. Ο συνδυασμός που χρησιμοποιείται προσαρμόζεται στη μοναδική και ιδιαίτερη προσωπικότητα του κάθε ατόμου με σεβασμό στον προσωπικό ρυθμό εκμάθησης και εξέλιξης και τις τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες του.

Οι συνεδρίες είναι απολύτως ασφαλείς για όλες τις πληθυσμιακές και ηλικιακές ομάδες (όπως εγκύους, άτομα τρίτης ηλικίας, άτομα με χρόνιες παθήσεις κ.α.) και δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία με συναφή αντικείμενα.

Εξερεύνηση (60')

Ωριαία συνάντηση με ασκήσεις επίγνωσης της αναπνοής, καθοδηγούμενο οραματισμό, τεχνικές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. 

Είναι ο προτεινόμενος τύπος για την πρώτη συνεδρία κάθε ενδιαφερόμενου. Ιδανικός τύπος συνεδρίας για άτομα που θέλουν μια σταθερή αποφόρτιση - ενίσχυση του οργανισμού τους, όταν γίνεται με συχνότητα μία συνεδρία την εβδομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δια ζώσης

Διαδικτυακά

Ενδυνάμωση (100')

Συνάντηση με μεγαλύτερη διάρκεια που επιτρέπει τη χρησιμοποίηση εκτενέστερων τεχνικών διαλογισμού και αναπνευστικής αγωγής, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα για πλήρη συνεδρία Rebirthing breathwork.  

Σημείωση : Διαδικτυακά το Rebirthing παρέχεται σε άτομα που έχουν κάνει τουλάχιστον 3 συνεδρίες του Breath 'n' Joy για εξοικείωση με την αναπνοή, λόγω της απουσίας φυσικής παρουσίας του Rebirther.

Δια ζώσης

Διαδικτυακά

Εξάπλωση (150')

Αυτή η δυομισάωρη συνάντηση προσφέρεται για άτομα που θέλουν να εμβαθύνουν στις δυνατότητες της αναπνοής και την προσωπική εργασία. Αρκετές από τις χρησιμοποιούμενες τεχνικές χρειάζονται κατάλληλη διαμόρφωση χώρου, για αυτό και αυτή η συνεδρία παρέχεται μόνο δια ζώσης. 

Ιδανικός τύπος συνεδρίας για μικρές ομάδες που θέλουν να συνδυάσουν το Rebirthing breathwork με άλλα εργαλεία αυτοβελτίωσης.

Δια ζώσης

holdinghands

Συνεδρίες ζευγαριών

Για τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τη σχέση τους και να αποκαλύψουν το πλήρες δυναμικό της, παρέχονται συνεδρίες ζευγαριών.

Οι συναντήσεις έχουν ιδιαίτερη έμφαση στην εναρμόνιση των δύο ατόμων και τη βελτίωση της επικοινωνίας τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδικές τεχνικές και ασκήσεις με βάση τη συνειδητή αναπνοή αυξάνουν την αναγνώριση του ενός προς τον άλλο, απελευθερώνουν την έκφραση της αλήθειας του καθενός με αγάπη και κατανόηση και εντείνουν την παρατήρηση του αντίκτυπου που έχει η σχέση στο σώμα μας, στις πράξεις μας και στον τρόπο σκέψης μας.

Μία καταπληκτική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τη σχέση σας μέσα από τη μαγεία της αναπνοής και θα δώσει νέα ώθηση στη χαρά και την απόλαυση που βιώνετε ως ζευγάρι!

groupof3

Συνεδρίες 3-4 ατόμων

Για όσους προτιμούν την εργασία σε ομάδες, προτείνονται συνεδρίες των 3-4 ατόμων.

Με φίλους ή γνωστούς (ή ακόμα και με άγνωστους για τους τολμηρούς!) που μοιράζονται την επιθυμία για αυτοεπίγνωση και πνευματική εξέλιξη δημιουργούνται μικρές ομάδες που δουλεύουν σε σταθερή βάση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που συμφωνείται. Μέσα από βιωματικά εργαλεία και ασκήσεις ενισχύεται το μοίρασμα εμπειριών, η συμπαράσταση, η συμπόνια, η ειλικρινής έκφραση μπροστά στους άλλους και η αναγνώριση της διαφορετικότητας του καθένα.

Μοναδική ευκαιρία για βαθύτερες ανθρώπινες σχέσεις, φιλίες που τιμούν τον Άνθρωπο και ανταλλαγή εμπειριών καρδιά με καρδιά!