Συνεδρίες

Ατομικά, με τον/τη σύντροφο ή σε μικρές ομάδες, επιλέξτε τον τρόπο εργασίας που σας ταιριάζει και απολαύστε!

bnj_headmasw

Γενικά / Ατομικές Συνεδρίες

Με κάθε ενδιαφερόμενο πραγματοποιείται μια πρώτη συνάντηση για γνωριμία, διερεύνηση αναγκών και διαμόρφωση του προτεινόμενου προγράμματος συνεδριών.

Οι συνεδρίες βασίζονται στη συνειδητή αναπνοή, προάγοντας την επίγνωσή της και την πλήρη αξιοποίησή της, και διαμορφώνονται ανάλογα με τη μοναδική και ιδιαίτερη προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Η διάρκειά τους είναι 2-3 ώρες, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί. Γίνονται σε ένα ήρεμο περιβάλλον, με πλήρη σεβασμό στην ταυτότητα του ατόμου και υποστήριξη του προσωπικού του ρυθμού και τρόπου να βιώσει και να εξελιχθεί.

Κεντρικός άξονας είναι το Rebirthing Breathwork, ενώ χρησιμοποιούνται παράλληλα αναπνευστικές ασκήσεις, τεχνικές pranayama, ασκήσεις διαλογισμού, στοιχεία νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), συμβουλευτική διαβίωσης (life coaching), reiki, μασάζ κεφαλής κ.α.

Οι συνεδρίες είναι απολύτως ασφαλείς για όλες τις πληθυσμιακές και ηλικιακές ομάδες (όπως εγκύους, άτομα τρίτης ηλικίας, άτομα με χρόνιες παθήσεις κ.α.) και δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία με συναφή αντικείμενα.

holdinghands

Συνεδρίες ζευγαριών

Για τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τη σχέση τους και να αποκαλύψουν το πλήρες δυναμικό της, παρέχονται συνεδρίες ζευγαριών.

Μετά από αρχική – ξεχωριστή για τον καθένα – επαφή με την τεχνική του Rebirthing Breathwork και εφόσον υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για κοινή εργασία, ακολουθείται πρόγραμμα συνεδριών με ιδιαίτερη έμφαση στην εναρμόνιση των δύο ατόμων και τη βελτίωση της επικοινωνίας τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδικές τεχνικές και ασκήσεις με βάση τη συνειδητή αναπνοή αυξάνουν την αναγνώριση του ενός προς τον άλλο, απελευθερώνουν την έκφραση της αλήθειας του καθενός με αγάπη και κατανόηση και εντείνουν την παρατήρηση του αντίκτυπου που έχει η σχέση στο σώμα μας, στις πράξεις μας και στον τρόπο σκέψης μας.

Μία καταπληκτική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τη σχέση σας μέσα από τη μαγεία της αναπνοής και θα δώσει νέα ώθηση στη χαρά και την απόλαυση που βιώνετε ως ζευγάρι!

groupof3

Συνεδρίες 3-4 ατόμων

Για όσους προτιμούν την εργασία σε ομάδες, προτείνονται συνεδρίες των 3-4 ατόμων.

Με φίλους ή γνωστούς (ή ακόμα και με άγνωστους για τους τολμηρούς!) που μοιράζονται την επιθυμία για αυτοεπίγνωση και πνευματική εξέλιξη δημιουργούνται μικρές ομάδες που δουλεύουν σε σταθερή βάση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που συμφωνείται. Τόσο μέσα από το Rebirthing Breathwork, όσο και μέσα από άλλα εργαλεία και ασκήσεις, ενισχύεται το μοίρασμα εμπειριών, η συμπαράσταση, η συμπόνια, η ειλικρινής έκφραση μπροστά στους άλλους και η αναγνώριση της διαφορετικότητας του καθένα.

Μοναδική ευκαιρία για βαθύτερες ανθρώπινες σχέσεις, φιλίες που τιμούν τον Άνθρωπο και ανταλλαγή εμπειριών καρδιά με καρδιά!